Qualiment και διαχείριση αλλεργιογόνων


Food AlergensQualiment και διαχείριση αλλεργιογόνων – Κανονισμός 1169 / 2011.

 

Βάσει του νέου Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος καθορίζει την επισήμανση των τροφίμων (Κανονισμός 1169/2011), οι αλλεργιογόνες ουσίες που περιέχονται στα τρόφιμα πρέπει να επισημαίνονται .

Η Qualiment διαθέτοντας το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να αναλαβεί εξ’ ολοκλήρου τον στρατηγικό σχεδιασμό για την κάλυψη της παραπάνω νομοθετικής απαίτησης σε κάθε εταιρεία τροφίμων.